Velkommen i menighedsrådet

Velkommen  i menighedsrådet
Udgivet af Claus Due, man d. 2. nov 2020, kl. 13:58
Nyheder

Et stort tillykke til nye medlemmer af menighedsrådet og til genvalgte. Vi starter den nye menighedsrådsperiode med en serie af gode kurser udbudt af Landsforeningen af Menighedsråd og  markedsført og gennemført af din distriktsforening. Kurserne er udviklet til dig, der er ny i rådet eller har fået én af de spændende poster: formand, næstformand, kasserer, kirkeværge og kontaktperson.

Er du helt ny, så er det en god idé art deltage både på introduktionskurset og på DAP-kurset. Sidstnævnte er et kursus i, hvordan du som menighedsrådsmedlem benytter portalen den Digitale Arbejds Plads, der er en uundværlig informationskilde og arbejdskasse i menighedsrådsarbejdet.

Vil du gerne vide mere om distriktsforeningen og dens rolle og arbejde, så kan du læse mere her:

Frederiksborg distriktsforenings vedtægter og forretningsorden

Læs om landsforeningen af menighedsråd og distriktsforeningerne